Ohjeet


Tennishalli on ns. "kylmähalli" ja henkilökuntaa on paikalla vain satunnaisesti. Tästä syystä hallin ovi on pidettävä aina lukittuna. Sisälle mennään käyttäen ovikoodia.


PUKUHUONEET OVAT JÄLLEEN KÄYTETTÄVISSÄ

Pukuhuoneet ovat jälleen käytettävissä, mutta noudata edelleen alla olevia ohjeita:

  • Pyri säilyttämään kaikissa olosuhteissa suosituksen mukaista etäisyyttä toisiin henkilöihin
  • Jos tunnet itsesi vähänkään sairaaksi älä tule missään nimessä hallille
  • Jos lähipiirissäsi on tartunnan saaneita henkilöitä - älä tule hallille
  • Noudata huolellista käsihygieniaa

Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.


Ovikoodi

Varauksen jälkeen näet myös voimassaolevan ovikoodin. Ovikoodi näkyy myös Omat varaukset -sivulla.


Valot

Kenttien valot syttyvät automaattisesti 10 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 10 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Kenttien kulkuvalot palavat koko päivän. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti kellon soiton jälkeen.


IRTO- JA VAKIOVUOROJEN LASKUTUS

Varatut irto- ja vakiovuorot laskutetaan lähettämällä asiakkaan sähköpostiosoitteeseen pdf-muotoinen lasku. Laskutus tapahtuu kuukausittain.


Vakiovuorojen laittaminen myyntiin (sisäkentät)

Vakiovuorojen laittaminen myyntiin tulee tehdä viimeistään 24 h ennen vuoron alkamisajankohtaa. Tällöin vuoron tuntihinta lisää tuntipankin saldoa varmasti. Mikäli laitat tuntisi myyntiin lyhyemmällä myyntiajalla tuntipankkisi saldo lisääntyy vain jos tuntisi saadaan myytyä edelleen.


Tuntipankin saldon voimassaolo (sisäkentät)

Tuntipankkiin kertyvä saldo on voimassa seuraavan vakiovuorokauden alkuun asti. Mikäli asiakas jatkaa vakiovuoroaan uudella alkavalla kaudella saa hän jatkoaikaa tuntipankin saldon käytölleen 31.12. asti. Tuntipankin saldoa ei voi käyttää nykyisen tai uuden vakiovuoron maksamiseen.


Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".


Omat varaukset ja varauksien peruminen

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi irtovuoroja ja laittamaan vakiovuorojasi myyntiin.

Tuntivarauksia ja vuorojen peruutuksia emme ota vastaan sähköpostilla. Jos et pääse tekemään varausjärjestelmän kautta niin soita!

Huom.
Irtovuoron peruutus viimeistään 12 tuntia ennen vuoroa Omat varaukset -sivulla. Mikäli peruutus tulee myöhässä, vuoro laskutetaan varaajalta.


Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 12 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi